Viewed 54 times 5 Answers
0
و ادمینهای محترم من الان اسک شهریه یک سال شدم ، همچنین افیسر نوشته مدارک تحصیلی ت رو هم برامون بفرست البته نمیدونم اینو برا چی خواسته ! چون هم لیسانس و ارشدم رو براشون فرستاده بودم کسی هست بتونه راهنماییم کنه؟؟ دانشگاه ویندزور سلف مستر مجدد محیط زیست هستم ۲۰ آگوست سابمیت کرده بودم
2021-09-23 12:01:00 Canada ویزا #شهریه یک سال
5 Reply
خیلی خوبه پیشاپیش تبریک میگم سریع براشون ارسال کن تا پشیمون نشدند مدارک هم که فایلشون را دوباره بفرستید دیگه
2021-09-23 12:06:00
ممنونم شهریه سه ترم یکجا خیلی سنگینه می خوام ببینم دانشگاه قبول میکنه یک یا دو ترم را بدیم؟؟
2021-09-23 12:08:00
دانشگاه که قبول میکنه شما الان با سفارت روبرو هستین که میخواد توان مالی شما را بسنجه شهریه دانشگاهتون چقدره؟
2021-09-23 12:10:00
ترمی حدود ۹۵۰۰ تا! بله در جریانم پیامهای بچه ها رو سرچ کردم برا ویندزور اکثرا یک یا دو ترم پرداخت کردن در اینجور مواقع
2021-09-23 12:11:00
یکسال خیلی سنگینه ولی خوب باز هم با کسانی که پرداخت کردند یک ترم و پاس شدند مشورت بگیرید به نظرم یکم ریسکیه قضیه
2021-09-23 12:13:00

Similar Question:
#شهریه یک سال

کسی میدونه برای گرفتن پذیرش از مدرسه باید شهریه یک سال و بدیم یا زمان اپلای برای ویزا باید رسید پرداخت یک ساله شهریه ارو ارائه بدیم؟
2021-08-30 17:51:00 #Canada [شهریه یک سال] ویزا

در ریسابمیت اینکه شهریه یک سال پرداخت کنیم، خیلی بهتر از اینه که شهریه یک ترم پرداخت کنیم ؟ یا فرقی نمی کنه ؟
2021-09-02 15:52:00 #Canada [شهریه یک سال] ویزا

من میخاستم مدارکم رو سابمیت کنم میخوام شهریه یک سال دانشگاه کنکوردیا رو بدون اینکه اسک شهریه بشم پرداخت کنم ولی بهم گفتن دانشگاه کنکوردیا قبول نمیکنه دانشجو پرداخت شهریه انجام بده مگر اینکه آفیسر ازش بخواد حالا من اگه بخوام پرداخت کنم باید چه کنم و ایا کسی تجربه مشابهی داشته در باره کنکوردیا؟
2021-09-22 11:52:00 #Canada [شهریه یک سال] ویزا

من پاس ریکوئست شدم از طرفی دانشگاه همین یکی دو روز پیش آفر رو از من گرفت چون رشته م حضوری بود دیر رسیدم و غیبت هام زیاد شد از طرفی من رشته م ورودی ژانویه نداره،و شهریه یک سال رو هم پرداخت کردم ، میشه توی فرودگاه با همین آفر قبلی استادی پرمیت رو بگیرم؟! منو توی فرودگاه برنگردونن؟! کسی منو میتونه راهنمایی کنه؟!
2021-09-23 22:39:00 #Canada [شهریه یک سال] ویزا

ممنون میشم از ادمینهای گروه یا ی که اطلاع دارن راهنمایی کنن _تو فرم ۱۲۴۵ قسمت fund available باید میزان تمکن خودم و ساپورتر وارد کنم نامه تمکن که بانک داده بر اساس ارز دولتی واس همین مبلغ تمکن من و ساپورتر شده ۲۶۰ هزار دلار کانادا در حالیکه شهریه یک سال من ۲۰ هزارتا است میخواستم بدونم نوشتن ۲۶۰ هزار دلار تو قسمت fund available مشکلی نداره؟
2021-10-04 06:10:00 #Canada [شهریه یک سال] ویزا

من از کالج لانگرا برا یک سال پذیرش دارم ولی تو نامه پذیریشم زده برنامه مطالعاتیم سه ساعته و شهریه یک سال ک ۶۰۰۰ پرداخت کردم ۲۳ سالمه برای تای چه و استادی پلن چه پیشنهادی می کنن ممنون می شم راهنمایی کنید
2021-10-04 17:33:00 #Canada [شهریه یک سال] ویزا

و ادمینهای بزرگوار امیدوارم شاد و ت باشین اگه کسی که کانادا زندگی میکنه و هنوز پی ار نشده باشه و یکی از اعضای خانواده خودش یا همسرش بصورت ویزیتوری وارد کانادا شده باشن و درخواست پناهندگی بدن آیا مشکلی برای پی ار شدن نفرات قبلی پیش میاد یا هیچ ربطی نداره ؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین.
2021-08-30 15:20:00 #Canada

محترم من ی داشتم راجع به پذیرش دانشگاههها فرض میکنیم که ددلاین دانشگاه برای ترم فال تا مارچ باشه قاعدتا از قبل شروع میکنن به اپلای نحوه ی انتخاب دانشجو از طرف دانشگاه به چه صورته ؟؟ تا زمان ددلاین صبر میکنه دانشگاه تا همه ی دانشجوها درخواست بدن بعد انتخاب میکنینن؟؟؟
2021-08-31 04:11:00 #Canada

من الان تمکن مالی گرفتم از بانک سپه، گفتند که ظاهرا خود سفارت مستقیما با بانک برای استعلام درخواست میده درسته؟ و اینکه ریز گردش حساب واجبه که ارائه بدیم یا خیر؟ ممنون
2021-08-30 04:13:00 #Canada

من چند روز پیش اسک 10 سال سابقه کار شدم با توجه به اینکه در سوابق مربوط به ده سال گذشته یک بازه 10 ماهه بوده که جایی مشغول نبودم و در جدولی که ارائه کردم یک گپ بوده و الان اسک شدم که اون ده ماه رو ارائه بدم و گفتن اگر شاغل نبودید بنویسید دو تا سوال دارم؟ 1 من در اون بازه دنبال موقعیت پست داک بودم که بعدش پیدا کردم و به عنوان پست داک مشغول شدم (سابقه کارم بعد اون ده ماه به عنوان پست داک بوده) و اینکه در اون فاصله به عنوان بازرس به صورت موردی با یک سازمان دولتی همکاری هم میکردم آیا این همکاری رو
2021-10-02 04:23:00 #Canada